Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, June 23, 2011

Addicted

my music pick of the week. partly, because this is a highly toasted video clip in the music community in malaysia at the moment. but, mostly because, i enjoy good music and this is quite good. Prema yin can sing and dance (she's hot!). and the guy, can act (if its even required, given the situation)

aaaa.. check his fluttered eyelashes at 4:06. super sexy.


5 comments:

ppong said...

the make up is somehow wierd, the dance..urm, inul's gerudi is more wow!. the clip, urm..

the guy yg belakon asmara tv3, a sensation among my girls friend. owh, itu juvana lagi best.

mengkali perlu dingar lebih banyak lagu dia ni.

Dy said...

Hello cik... apa kah tajuk lagu? I cannot see the video bah... so i gotta find the song in some link yang belum kena block to listen ;)

jenkays said...

iklan! aku suka itu rumah...!!!:P

jenkays said...

komen di atas adalah sblum habis tengok ...fulamak..aku susah mo fahami knp dia menari begitu hehehe...:P

kukuanga said...

pong, ni adik dorang si keevan and logan raj, pemain hoki yang hensem itu!

ni lagu ada dua versi dy,
english = addicted, Malay = marilah.

jen,
sy pun comment macam tu first time tengok ni vid! what a nice house! and the dance, itu lagu pasal suami isteri yg saling 'addicted' to each other. hebat ni lagu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...