Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, November 25, 2008

help me out..

i really need a good camera (arghhhh!!! hate the hassle of figuring out how to take a good pic). last sunday, (23/11) i was in kudat. pigi mandi laut (near simpang mangayau). it was SUPER FUN!!!.
many thanks to Clare (who drove us KK-Kudat and back to KK again with his one 'eye' kembara-malam2 lagi tu balik). Nite, cals, Pong.. thanks for kasi tumpang me along...(lets do it again soon)
so, yeah..... the blog become boring with no pics to see...(macam yg c popong komplen selalu).

i will, i will get a good camera real soon... any suggestion, anyone?

Thursday, November 20, 2008

mau hujung tahun sudah... and year end always make me sad. (kalau mau fikir pasal kegagalan dan azam2 yang stranded all year long. ada beberapa hari lagi sebelum tahun yang baru...terlalu sedikit masa, dan terlalu banyak yang mahu disiapkan). 

tahun ini, Tuhan sangat baik bagi saya, terlalu banyak yang Dia berikan (and sometimes, it was me who failed to realized His blessing.... until it was too late). jadi, untuk masa2 yang akan datang, harus melatih diri untuk mempunyai roh yang lebih sensitif sama pekerjaan Tuhan, supaya tidak terlepas itu Kairos Tuhan. most importantly, harus berusaha lebih lagi untuk menghargai all the good things in life. health especially. family. relatives. friends. 

went to popular bookstore at city mall KK last wednesday and the clearance sale was on. bought a few books. and because they only accepted cash, i have to forget the book about Ireland (after the price slash = RM51). instead i bought a book on Tibet (about RM40).... and i'm glad i bought it instead. it suppose to be a travel guide book, but, it contains a lot of info about Tibet, their culture and struggle against the invasion... this book make me realize, that : yes, i have a hard life.. i struggle much to be where i am now (nowhere, actually..), but at least i'm free. free to do what i want to do, free to practice my religion (to some extent), free to express my thoughts (this blog for an example), free to upgrade myself. 

pictures were shot by my good friend, Jane... thank you for the permission to use these pics. they're great! 

jane, mau kasi famous si edmund... handsome dia jadi model nii...

Monday, November 17, 2008

away..lagi...

semua pasal karaja. so, i'll be away for a while.. (macam satu minggu saja lah)
harap ada internet conn sana. sebagai pemberitahuan kepada semua rakan bloggers.. orang rumah teda.. kena tinggal ni rumah pink ni..

Tuesday, November 11, 2008

another tag..

bah ok.. ni kena tag by bambangan n dia bilang tidak boli kasi pas. di bilang: inda buli, kira ini bukan tag, kira ini kertas kerja sia yg ko kena check.... ko kan cikgu

1) Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right NOW!
2) DON'T change your clothes, DON'T fix your hair... Just take a picture.
3) Post that picture with NO editing.
4) Post these instruction with your picture


bah.. siap. yang instruction #5 sy kasi abai ja. kan kau ni malas menag ppl...

tagged by Aki

i told Sara i hate being tagged, but this i got from aki
who got it from Sara.... bah, memandangkan teda juga mau buat time2 lunch ni, so here goes....

A.
 Attached or single?  single

B. Best friend? many close friends.. i have one bestie in primary school and one in the univ...

C. Cake or pie? both! cheese cake (new york cheese cake!!) and apple pie (a granny smith apples). simply awesome!

D. Day of choice?  sunday..

E.
 Essential item?  my purse!

F. Favorite color? currently into green...

G. Gummy bears or worms? (apa barangnya pilihan  ini??)

H. Hometown? ..dari sanaaaa RANAU

iI.
 
Favorite indulgence? .reading and shopping!

J.
 January or July? JULY!!!!! month of new intake for my college. new students, new faces, new challenges! 

K. 
Kids? Sure, love them..

L. Life isn’t complete without?  good humour

M. 
Marriage date? ermmm....

N.
 Number of magazine subscriptions: .currently only three (Personal Money, Reader's digest and women's weekly)


O. Oranges or apples?  oranges (sunkist is the best!) 

P. Phobias? closed and dark space 

Q. Quotes? ???  .......


R. Reasons to smile? dei.. mesti ada reason kah pula?

S. Season of choice? autumn.. (but since autumn teda tempat kita, so i opt for the next best choice... bulan 11 sampai bulan 1 di ranau... musim ujan) more reasons to lazy around.... hahhahaha! kira season melazy lah tu..


T. Tag 5 people. nah... malas aku menag ppl. but... kalau dorang ni rajin ok... nika, DorisJ, April,  sama si gaman (pasal ko kasi tag sy juga!)

U. 
Unknown fact about me? aku mau ada papak!!!, kalau aku mati, mau kena bakar mayat (voted out by my dad...) bah ok... i'm  a registered organ donor.. (ooo.. fact bah pula, bukan facts..)

V. Vegetable? ..ugh... sy ada bagitau kah? i'm a vegetarian since i was 16?  (no poultry and meat)

W. 
Worst habit? .........

X.
 X-ray or ultrasound? .what for?

Y. 
Your favorite foods? kawan sy bilang, nasi putih sama basungan goreng.. sy kasi up sikit, mesti ada sup sayur sama sambal kicap

Z. 
Zodiac sign? .sagi..

Monday, November 10, 2008

masih minggu exam..

minggu yang agak menarik. bermula dengan internet connection yang semakin baik. only a few papers to go for my students. before they're heading for cuti yang berminggu-minggu (dei... sure will miss them!!)

this morning, menjaga exam 'penilaian persekitaran' . dei... ada lagi tu yang kedapatan meniru. membaca nota dalam dia punya hp canggih.. bah, terpaksalah dengan selambanya aku buat muka kabalan minta hp dia and kasi lapor sama ketua pengawas. (bah... berabis sudah sy kena sumpah ni)...tiak tau apa jadi sama tu budak... 

yay! SPM pun start niari.. all the best to alfred n kipip!!!

Friday, November 7, 2008

nah... rusak lagi..

maradang pun ada, sakit hati pun ada juga... seminggu-minggu internet conn d kolej sy down. kijap ada, kijap ilang. deiiii... bah.. that's the reason why i didn't visit all of your blog (dear blogger friends). harap2 minggu depan ok sudah lah tu kunu...so i'll frequent ur guys blog.

and... gaman, bukan pasal kami inda bayar bil kami arrr...(dorang bilang, tu kami punya router yang sot sikit... nah.. jan tanya banyak2, aku inda tau..)

have  a blessed weekend everyone!

Sunday, November 2, 2008

sigu

dei.. bah ni lah si igu. pasal si aki macam takajut ni, talampau ramai kali, dia kenal sigu-siguan.. bah, selamat kenal2 kio. (bah.. peringatan... kalau ko terjumpa sy sana di centre point kah, disana one borneo kah... jan sekali2 bagi ucap selamat "selamat pagi sigu" dsb- macam telampau meriah bah tu ucapan...) heeee... wat to do, mimang sigu bah...


minggu exam

minggu exam for my students. tahap tension pun naik juga dikalangan dorang ni... aku setakat berdebar2 jak lah... nah.. mampus kalau ramai yang fail, kena tanya macam2 pula ni nanti..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...