Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, July 18, 2010

ice cream missing

i chopped my hair and my head look like a big 'bawang'.

my handphone 'melarikan diri' and i've changed my number. i'll somehow retrieve the old number. (i lost the darling 'icecream' LG Hp). sedih ni.

bought a new pair of NB running shoes. (yay! dengan harapan, akan rajin berjogging. hahahhaha!) lawak eh!

p/s depression mode. after satu minggu menghabiskan duit kerajaan and bermakan sakan with that sister yg menyelamatkan aku dari tiak berhp. (thanks jen!). aku shock dengan kerja yg banyak menimbun.

13 comments:

jenkays said...

i am still searching for that ice cream...hoping it will turn up one day...:P...

ppong said...

aiyooohh..

Dy said...

Aduhai... kesian nya.... keep praying terjumpa itu ice cream... ada tu mengkali...

How that ur hair now :) i kasi pendek mine more on sat - on sun, my youth "complimented" me - said i look handsome - cis!

Bah, work those NB beauties out!! it'll be good during these depression mode - see biggest loser - re-channel itu energy! You can do it!

Nite said...

hem..pasrah dgn situasi..hem, carilah dan mencarilah sehingga dapat..mana tau dapat balik..

jenkays said...

maybe it's just time to change....:P about the NB...jgn ko tembirang la...! aku tau ko malas tu (tetiba reverse psikologi :P) when i have money i want the green one...!!

wil_phil said...

mis... patut la beberapa ari ni kan, macam mau calling2 mis ja... rupa2nya hp mis p larikan diri.... ehehee.... mis... my phon num.... msg me... aku mok new phon num... bleh sik??? ehehee mine.... 0148911841

jenkays said...

will...itu mis kamu punya laptop pun kong sudah...tia dapat balas komen :P......

wil_phil said...

Jenkays :.. bule kC tau mis.. suru dia ctac sy... rindu ba kmi sm dia...

kukuanga said...

jen,
aku dah pasrah dengan pink. i shared with my student last nite (dlm christians fellowship) yg aku mau new colour!

mestikah hijau menang? hahahhaha!

kukuanga said...

pong,
ini yg orang bilang, sudah jatuh pokok, ditimpa tangga, kena hantam sama buah yg jatuh, ada ranting lagi patah, bila bangun tergelincir lagi n akhirnya si kawan duduk. ya, aiyoohh..

kukuanga said...

dy,
bila mau jumpa ko yg handsome ini? hahahahah!

kukuanga said...

nite, hahhahahhaha... barang yg hilang jangan cari lagi. kalau memang kita punya, it'll come back. cari baru sajalah... (hahahha! macam tersirat jak ni kan?)- nasihat dukun.

kukuanga said...

wil phil,
yay! i miss you guys too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...