Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, January 7, 2010

2010!

congratulation Asrind and Caro! we had fun at your wedding reception. alangkah bergayanya kaibigans ku pakai lawa pi majlis korang. kami sangat-saaaaaaaangat seronok.


and also to an old friend of mine, Lily! congrats. sorry lambat datang ko punya wedding. tidak sempat pun p church. u knew about the flight and so on...

janny and betz, thanks tejumpa korang juga. wah! lamanya tidak jumpa korang!



and kaibigans ko. maraming salamat!

iya.. kamulaitu biawak2 sekalian.

huhu. aku indatau apa theme ni korang pny posing ya.

wish for loads more fun this year. semoga kita semua lebih berduit untuk berjalan-jalan dan berfoya-foya. semoga kita lebih sihat dan berusaha lagi mencapai BMI yang sepatutnya. semoga kita lebih berjaya dalam kerjaya masing-masing, thus more income, for semoga nombor 1. semoga kasih kita berpanjangan dan kita ada masa untuk menghargainya dengan lebih, dan lebih, dan lebih lagi.

4 comments:

april RD said...

moi....c Carolyn Justin ka tu?

jenkays said...

kabigans ko memang suka bergaya hehe...to think of it we really had fun last year kan...

kukuanga said...

april,
yup that's her! Mrs. Asrind.

jen.. ya, rasanya kita memang sudah kasi havoc 2009 kita. kita kasi up lagi this year. ya! ya! ya!

jenkays said...

kita kasi gempaq 2010 mare...!!! kasi gegar ahahahaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...